2014-10-15 02:10:35• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Az élet csodálatos - főleg ma és főleg önnek

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Már az elmúlt napot is pompás csillagok kísérték, és ma minden így folytatódik tovább. Ön továbbra is a szerencse gyermeke, a Merkúr továbbra is visszafelé mozog. Tárgyalásait lehetőleg péntekre időzítse: aznap minden összecsapásban ön lesz a győztes, könnyedén eléri amit akar, el tudja fogadtatni az elképzeléseit mindenkivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szereti, ha minden úgy történik, ahogy szokott, így a mai nap várhatóan igen stresszes lesz. Az ön munkát jelző sorsterületén kellemetlen fényszögek halmaza látható, nem csoda, ha azt érzi: összevisszaság van ön körül ami robbanás közeli állapotokat jelez. Próbáljon meg minél nyitottabb lenni, és ha elfogadja a változásokat, akkor ezek a csillagok frissítő elevenséget hoznak az ön számára. Ha csak a régihez ragaszkodik, akkor csak bosszúságban lehetne része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a csillagok segítségével akár a Földet is ki tudná forgatni a négy sarkából, ám a Merkúr még mindig visszafelé mozog, így az önben feszülő energiák kihasználatlanok maradnak, vagy ami még rosszabb, könnyelművé is tehetik önt. Álljon ellen, legyen óvatos! Figyeljen oda jobban a kapcsolataira, barátaira, családjára, szeretteire.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön még mindig kegyeltje a Holdnak: minden lehetőséget megad önnek, hogy boldog legyen. Túl sokat azonban ne várjon ettől a naptól. Most másoknak segítenek a csillagok, de ön is részesülhet ebből, főleg ha nyitott, és hálás a környezetének azért, amit kap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz – a szerelem bolygója – minden erejével támogatja önt. Kellemes órákat hoz, és megpróbálja elterelni a figyelmét a hétköznapi dolgokról. Fokozódnak az esélyei a szerelemben, manapság roppant erős a kisugárzása. Csoda, hogy a föld felett három lépéssel lebeg?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr hátráló mozgásban van. Sajnos ma nem tehet nagy lépéseket előre. Azért szomorúságra semmi oka, néhány tervét mindenképpen meg tudja valósítani. A mai nap ne tervezze a jövőt, inkább koncentráljon az után javításokra, és a jóvátételekre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz nem is lehetne jobb helyzetben: saját jegyében áll, a legjobb bolygóval kapcsolódik. Könnyedség, jó kisugárzás, sok tréfa, szerelem, sok finom falat, és még ezernyi pozitív dolog jellemzi ezt a napot. Fogékony lesz a szerelemre és vidámságra, ma könnyen magához vonzza az embereket. Jó alaklom kínálkozik arra, hogy szórakozzon, kikapcsolódjon, vagy olyan helyre menjen, ahol élvezheti mások társaságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A lassú bolygók mindegyike hatással van a Skorpió jegyére - sajnos ön mégsem tudja hasznukat venni. Helyt kell állnia önmagáért, és meg kellene próbálnia kihozni mindenből a legjobbat. A Hold hamarosan átlép az ön hivatást jelző területére, minden erejét ide kellene koncentrálnia. Ma semmit sem kap ajándékba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Marson kívül a többi nagy bolygó is segíti önt ezen a napon. A baráti összejövetelek kerülnek a mai nap fókuszába. Vizsgálja meg a barátaihoz fűződő viszonyát, hogy jobban megismerhesse önmagát. Látni fogja, hogy ők önt tükrözik, senki sem lép az életébe csak úgy, anélkül, hogy ne ön vonzaná be őket. Ez egy nagyon jó időszak lesz arra, hogy együtt legyen másokkal mind társasági, mind szigorúan üzleti szinten.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Plútó továbbra is a Bak jegyében stagnál, ami nyugtalanná teszi önt. Sok múlik azon, mennyire tud békét kötni önmagával, és a környezetével. Ma minden eléggé megerőltető és nehézkes lehet az ön számára, mert sajnos csak egyetlen bolygó segíti önt az ügyintézésben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az élet csodálatos - főleg ma és főleg önnek! Első helyen természetesen a szerelem áll. Akkor is, ha a kedvese külföldön él, vagy dolgozik. Ma nagyon élvezne egy ráérős vidéki autózást szépséget és nyugalmat árasztó tájakon. Fogadja ezt a napot úgy, mint az élet ajándékát, és ne felejtse el megköszönni sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik mintha az égi segítői elfeledkeztek volna önről, csak a Szaturnusz támogatására számíthat. Készüljön fel rá, hogy a szokásosnál stresszesebb lesz a mai nap - nincs mit tenni, mint túlélni a nehézségeket, és optimistán várni a holnapot.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: